A CIA is tesztelte Uri Geller paranormális tehetségét! Szemmel kellett volna disznót ölni

14931c003b17da1f

Egy újonnan nyilvánosságra hozott tanulmány szerint az 1970-es években az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) egy héten át tesztelte Uri Geller képességeit, hogy kiderüljön, esetleg segítségére lehet-e a hatóságnak. A nyolcnapos „kiképzés” során a magyar származású Geller a Csillagkapu elnevezésű programban vett részt.

Többek között olyan próbákon kellett bizonyítani képességeit, amelyek során egy szobában várta, hogy a CIA alkalmazottai enciklopédiákból kiválasztott szavakat rajzoljanak le, majd kitegyék Geller szobájának ajtajára, a kanálhajlító feladata pedig az volt, hogy telepatikus tudásának köszönhetően kitalálja és lerajzolja a feladványban foglaltakat. Többek között szőlőfürtöt és petárdát kellett rajzolnia, és a 800 ezer oldalas dokumentum szerint az esetek egy részében helytállt, főleg akkor, amikor nem volt a közelben olyan személy, aki nyíltan kételkedett Geller képességeiben.

– Rengeteg mindent tettem a CIA-nak, többek között azt akarták, hogy álljak meg Oroszország mexikói nagykövetsége előtt, és telepatikus képességemmel tegyem tönkre a lemezeket, amelyek az oroszok által összegyűjtött terhelő adatokat tartalmazzák – jelentette ki az Izraelben élő Geller.

Ám ennél volt extrémebb feladat is:

– Egy alkalommal azt akarták, hogy pusztán az akaratommal öljek meg egy disznót. Szóval George Clooney engem játszott valójában a Kecskebűvölők című filmben, csak az eredeti sztoriban nem kecske, hanem disznó szerepelt – tette hozzá a paranormális szaki.

Kattintson ide a teljes cikk olvasásához

search

Follow Uri

Scan to Follow Uri on Twitter

Latest Articles

Read All Latest Articles
Amazing Lectures! uri lectures
Motivational Inspirational Speaker
Motivational, inspirational, empowering compelling 'infotainment' which leaves the audience amazed, mesmerized, motivated, enthusiastic, revitalised and with a much improved positive mental attitude, state of mind & self-belief.

“There is no spoon!”

The Matrix

“The world needs your amazing talents. I need them”

Michael Jackson

“Uri Geller gave an absolutely resonating talk on his life and career. He had every single magician in the room on the edge of their seats trying to digest as much information as they could. Uri emphasized that the path to frame is through uniqueness and charisma and that professional entertainers must be creative in their pursuits of success and never shy away from publicity.”

Tannens Magic Blog

“The man is a natural magician. He does everything with great care, meticulous misdirection and flawless instinct. The nails are real, the keys are really borrowed, the envelopes are actually sealed, there are no stooges, there are no secret radio devices and there are no props from the magic catalogues.”

James Randi (In an open letter to Abracadabra Magazine)

“Absolutely amazing”

Mick Jagger

“Truly incredible”

Sir Elton John

“Eternity is down the hall And you sit there bending spoons In your mind, in your mind”

Johnny Cash

“I Have watched Uri Geller… I have seen that so I am a believer. It was my house key and the only way I would be able to use it is get a hammer and beat it out back flat again.”

Clint Eastwood

“Better than watching Geller bending silver spoons, better than witnessing new born nebulae’s in bloom”

Incubus


Urigeller_facebookDo you have a question? Contact Uri!